Till toppen

WORKSHOP ILLUSTRATION

Hej plutts! Nu har jag precis kommit hem från en workshop där Annefrid och Caroline, från Jane-nätverket jag är med i, har hållit en kurs i olika illustrationstekniker. Åhhh vad jag kände mig kass. Det första vi skulle göra var att måla av personen framför oss med en kolpenna. D.v.s. inga suddigum och dessutom fick man bara 5 min på sig. Men mitt i allt kladdande så inser jag att den läskiga och skrämmande känslan beror på att jag gör något som är utanför min comfort zone. Såklart jag inte kan vara kass på något som jag gör för första gången. Jag har ju inget att jämföra med! Dettta kladdande är därmed det bästa 5-minuters porträttet jag någonsin gjort. 
   Vi fick jobba igenom 3 olika tekniker och fick dessutom med oss en massa inspiration hem. En liten goodiebag med block och flera olika roliga pennor fick vi också med oss. Som en härlig käftsmäll kom det hur mycket jag saknar att måla. 
 
 
Jag kan ha råkat vara den skyldige till att kladda ner halva bordet med vattenfast bläck :)
 
För övrigt så tappade jag ut 70% av min matlåda på stolen idag. Man kunde höra hur lilla rösten i mitt huvud skrek "5 SEKUNDERS REGELN" och automatiskt ville musklerna i händer och armar börja skrapa tillbaka maten i matlådan igen. Hade jag varit hemma hade jag lätt gjort det med tanke på hur hungrig jag var. Men för att inte se ut som ett vilddjur på jobbet så fick jag istället skrapa ner allt i soptunnan. Fick äta de sista 30% riktigt långsamt för att lura magen att den käkade massor. Men tydligen så var inte magen lättlurad.
1 kommentarer

Dark lord funk

Hahaha! Jag måste påstå att Voldemorts version av Uptown Funk är något bättre än originalet. 

 
Ni har väl sett att jag lagt till en gilla-knapp nedan? 
1 kommentarer

Det här med bilder

Well hello there gullplutts! Nu har jag äntligen laddat kameran så jag ska försöka ta lite mer vettiga bilder till er om vad som händer på dagarna. Önskar att jag hade en personlig fotograf som de stora bloggarna. En som älskade att ta lite streetstyle bilder och som väldigt gärna kunde jobbat på mitt jobb. Som bonus hade han gärna fått vara dietist och PT också. Utefter träningsmål och min längd så att han hade kunnat ta med sig noga utvalda matlådor till mig tillsammans med träningsschemat för dagen. Jo, och massör är ju viktigt också! Vart hittar man en sådan människa? 
 
Im calling this über-ultra-fancy-awesome-filter. Detär filtret man använder när man är röd och äcklig. Var på gymmet med Mia idag. Mia blir svettig och på mig brinner huden. Jag vill också bli svettig!!
0 kommentarer